Dumpad

Det känns som 1000 år sedan vi uppdaterade.
Jag har befunnit mig på landet, eller i Norrtälje rättare sagt. Hos min mormor, och firat jul. Men jag har mer genomgått en ren julkris och gråtit mig igenom hela denna fetto-högtid.
Sandor och jag är inte längre ett par, och ja, det säger väl det mesta om hur min jul har varit. Vi gjorde ju inte direkt slut på ett sånt där fint som i en scen ur någon romantisk film - "Vi är ju fortfarande kompisar"...
Jag blev ju lite hårdare dumpad kan man väl säga - jag såg Sandor kyssa någon annan. Men nu ska vi inte gå in på det just nu (vill ju inte sabba er helg med mina deprimerande tankar). Jag menar, när man tror att man verkligen känner en människa och så visar det sig inte alls vara så. Sandor, du är en människa jag älskat, men som jag aldrig kommer vilja träffa igen.
Kära läsare, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Bara vrider mig i sängen och tänker på mest ingenting.
Men tiden går fort.
Mira och Vanessa - de andra två som ska blogga här verkar precis som jag ha något förhinder för att kunna blogga. Snackade med Mira i telefon igår, och hon hade visst träffat någon kille som hon firade jul med och hon berättade snällt att Vanessa var i Grekland med sin familj och firade jul.
Tack och lov för Mira, du säger snälla saker och tröstar mig. När du kommer tillbaka från... (Vad hette stället du var på??) så ska jag krama dig!
Ni får ursäkta mitt emo-inlägg lite grann. Puss!

The Grass Is Greener On The Other Side

Meningen ovanför är en vacker textrad ur en av Salem Al Fakirs låtar. Grym artist!

Nyss blev jag frisk! Det enda jag gjorde de första dagarna av veckan var att sova, vakna och somna om. Inte ens svarat på telefon gjorde jag, och ångesten kom som en våg över mig när jag virar om halsduken ett extra varv för att sticka till jobbet vid lunchtid och veta om att jag är tvungen att jobba över.

Sandor har tagit hand om mig som tur är, och jag älskar honom för det! Jag borde inte blivit sjuk, inte i december. Eller någon annan månad heller för den delen... Haha, önska kan man ju.

Vet ni vad? Jag fick ett ryck imorse, jag kände ett tvång av att gå in på youtube och söka på "hur man lär sig spela gitarr". Och vetnivad? Mes amies, jag har lärt mig både D, G, C och A. Och jag hade aldrig rört en gitarr förut! Tack så mycket Viktor för att du lånade ut den! Ger den till dig imorgon.

Jäääääklars vad jag känner att jag måste se på någon säsong av Sex and the city nu... Äsch, vem försöker jag lura? Hade bara råd att köpa en säsong, och har redan sett den tusen gånger om. Hah!


Skyll Dig Själv

Helvetes jävla skit.
I kväll finns två utvägar:

Blunda hårt och festa
Eller känna efter och dö

Jag tror jag tar det första/ Mira

Fullt ös, medvetslös!

Jag är ett luder
med våfflat hår och puder
Jag ligger ner och suger
och varje kille duger
Jag är en flata
som jobbar på vår gata
och bara jag får pengar
så hoppar jag i sängar
Skål, skål, skål - för alkohol!

Johnossi!

Sam här, fellas.
Inte mycket händer i mitt liv just nu. Jag njuter av den vita hårda kalla svenska vintern. Eller, kanske inte.
Jag är sjuk, feber. Sitter och lyssnar på Johnossi och önskar att jag får en kall handduk att lägga på pannan i julklapp. Men min fina pojkvän kommer över idag! Han heter Sandor, och han kan vara min ängel ibland. Som idag tillexempel.

Och... Jag har ringt upp mitt kontantkort allready! ÅH! Men vet ni vad? Jag har iallafall en fin filt att ligga på, i min fina skinnsoffa som är sådär lagom retro. Och nu ska jag blunda, och sova, och tänka på att Sandor kommer och kramar mig!


Eudes de Santana

Blev så grymt inspererad av dessa bilder jag hittade av den brasilianska fotografen Eudes de santana. Den sista bilden är på Delorean !
Ska möta upp Mira för en fika idag, får se om Vanessa hänger på. Staden är ju så fint julpyntad! Just det..  Är det bara jag som får lite ångest över att julen snart är här? Har knappt några pengar att köpa presenter för och julpyntat har jag inte gjort ännu... Måste försöka tillverka en liten tomte av toalettpappersrulle och bomull! Äsch, julen är överskattad!

Just idag mår jag bra

JA!
Jag mår prima, eller kanske ska jag säga "bara bra", nej fyfan, p.r.i.m.a är vad jag mår!
Jag vaknade upp i morse, pigg och klar i skallen, tog en lång varm dusch och jag ska bege mig ut på en promenad!
Jag vet, det är inte riktigt vad jag brukar ha för mig, men idag känns som en bra dag, riktigt bra. Jag ska bege mig nerför Götgatan, svänga in lite snabbt på Monki, kolla runt, höra snön knastra under mina fötter. Sen ska jag ringa Sam och Vanessa (hoppas att de har vaknat vid det laget) och föreslå en fika!


Spanskaläxa - check!

Kom nyss hem och ska ta en snabb dusch! Jobbet idag var krävande och jag fick ingen tid till att ta igen sömnen jag missade igår natt. Men snygg garderob har jag iallafall. Lol.
Måste stressa lite nu, spanskan börjar om en halvtimme och jag vill inget hellre än att slippa. Åh, så trött! Men eftersom den kostade rätt mycket så är jag tvungen att springa dit, det är ju inte gratis som i högstadiet precis. Och för en gångs skull har jag faktiskt (förvånadsvärt nog) gjort min läxa!
Har iallafall sett på statistiken att vi fått några besök, känns kul! Gillar ni inläggen får ni väl posta någon kommentar... Okej, klockan tickar! Måste rusa! D:

Dance Dance Honey Honey



Trots sömnbristen var det en najs dag på jobbet ändå, kände mig helt klar i skallen och ett plus var att jag inte var morgontrött. Hade dessutom hittat en gammal kavaj längst in i garderoben när jag städade inatt, och fick några komplimanger.
Ikväll har jag bestämt mig för att hänga på facebook, plugga lite spanska och dra ner till gymmet en stund. Fast jag vet såklart att spanskan inte kommer bli av. Börjar fundera på att hoppa av kursen nästan, det är så mycket att plugga - jag hade inte riktigt räknat med det... Får väl kämpa på tills jul iallafall.

En grej jag funderat lite på är ifall jag i sommar ska tågluffa, har ju alltid velat det. Vill så gärna se Berlin någon gång! Äsch, tar och stör pojkvännen nu. Har äntligen fått råd med mobilabonnemang igen så nu ska jag ringa runt lite!


Hissar och Dissar


Hissar
1. loréal mousse fondation.
2. Louis Vuitton datafodral.
3. Parfymen "miss dior chérie (l'eau)"
4. lillördag (fler tillfällen att festa!)

Dissar
1. Gina Tricot.
2. Människor som inte står för hur dem är.
3. stinkande hundar.
4. att det är bestämt att det inte ska vara bilder på denna blogg.

/Vanessa

En bättre natt tack?

Vet ni vad, jag döptes till Samuel och har bara Sam som smeknamn. Det visste ni inte va?

Men en annan sak som jag vill meddela mitt i natten är - jag borde inte dricka kaffe.
Nyss satt jag och snackade i telefon med Vanessa, och rätt som det var hade kaffekokaren bryggt klart och jag fick i mig... tre koppar. Eller nyss och nyss... Hon kröp till kojs vid 10-tiden.

Sömnlös är ordet, sju bokstäver, lodrätt. Och jag ska upp hur tidigt som helst för att hinna med allt på jobbet. Men på onsdagar kommer alltid tant Gudrun och postar brev till sin son som bor i Dublin, hon lyser upp min dag. (btw så har hon gråsprängt hår och doftar nystekta pannkakor).

Åhah! Kan ju inte somna, har kollat klart på alla Ana Gina Show's nu. Det bästa jag kan komma på att göra är att sortera upp min garderob. Något nyttigt får jag göra. Det var ju evigheter sen sist, och mitt hem börjar ju att se lite kaotiskt ut. Bra, då har vi det avklarat. Om ni ursäktar så ska jag gå och handtvätta två nya 2nd hand fynd och stryka skjortor.

RSS 2.0