une blague

Je veux d' écrire un peut. Vous savez que je parle un peut de français,   non? J'aime si vous comprenez ça. Mais, pour toi, si tu comprends ça, J'ai une blague:

Pourquoi est-ce qu'il ne pleut pas pendent deux jours en suite?

-Parce qu'il y a un nuit entre les deux. XD

 

/Vanessa



....

#tout est rien et rien est le volet de fenêtre#
/Vanessa

Lilafärgat hår, sug på mina tår!

Hur i helvete kan alla tanter med lila hår vara så otrevliga?  Jag har listat ut det logiska, självaste formen i detta. Alla tanter (55+ are) med färgat brunt hår är bestämda och har oftast för lite tid för att klistra frimärken själva. Tanterna med vit/grått naturligt hår är vänliga och vill prata lite grann om katterna hemma och hur gulliga barnbarnen kan vara. Medans de som bara är helt förskräckliga är de äldre damerna med lilafärgat hår som bara gnäller, tjatar och fnyser åt en. Sam dissar!
Jag undrar vilken sorts tant jag skulle vara ifall jag var en, kanske skulle jag färga håret rött i ren protest... ?
Helgen som jag minns den var underbar. Mira kunde inte komma över, som ni förstått, haha. Men jag ringde en annan kompis jag faktiskt träffade när han var praktikant här på posten samtidigt som jag. Vi såg på film ihop, och det blev den lite udda filmen "Tillsammans" som utspelar sig 1975 i ett kollektiv i Sverige. Flumm!

Städat =(

Det var värsta röjar festen hos pojkvännen i lördags, sjukt kul var det iaf.  Men skit så det såg ut när jag vaknade igår! Det var splittrar glas, ölburkar, fimpar överallt! Vi hitta ett par jeans också!! Hur fan kom den personen hem? Hahaha XD  Aja jag har hjälp till att städa här idag. Tur att man inte bor hemma längre.... Aja har inte så mycket mer att säga. Jo, juste! Skorna jag var och köpte blev jätte bra, passa perfekt =) Så det känns lite jobbigt nu när någon jävla so..e har snott dem! Det kosta ju för f..n 8000 spänn! =( Måste gå nu, ska ut och käka middag med Sam och Mira =) .
/Vanessa

Ingen kan älska som vi.

Whoa!
Den här helgen har verkligen varit galen! Som alltid, kanske?
Vi stack till en big fest, men den var rätt död och trist. Först tänkte jag att vi bara skulle dra, sticka hem till någon och röja. Hade nämligen lite olika val i form av fest sms på mobilen. Men sen tänkte jag "Vafan, orka dra ut i kylan igen, sitta i någons soffa och bli full och lurad".
Det blir vad man gör det till. Så, jag drog igång festen, började dansa och flörta hejvilt. Och, de styva östermalmstyperna verkade lossna rätt snabbt. Så, vi körde på för fullt och om jag minns rätt har jag en sluddrig minnesbild av att jag stod i DJ båset någon gång under nattens livliga timmar?
Idag var det bara att betala i form av hälsa för alla shots jag slörpa i mig igår.
Har väl hängt med huvudet i toan för det mesta. Under någon förmiddagstimme var även Sam här höll upp mitt hår medans jag spydde ned toasitsen. Jag tror han hade blivit lite orolig, hade tydligen skickat ett sms vid femtiden på morgonen? Ingen aning vad det stod, men Sam är en sån snäll och omtänksam människa (bortsett från vissa andra, som typ, jag?) att han ändå kom över och checka läget.

En trött sill

Nu har äntligen alla skrivit sina presentationer - Skönt!
Själv ligger jag i soffan och funderar på att bjuda hem Mira för filmkväll, ifall hon inte ska ut och festa igen såklart. Jag var ute igår efter jobbet, vi drog ner på en liten klubb i vasastan som heter Treat. Massor av mysigt folk där, kommer återbesökas! Men idag har jag varit rätt så bakis, drog bara till Telefonplan vid 12 och kollade in konstfacks julmarknad tillsammans med en kompis.
Det känns annorlunda att blogga, har ju inte riktigt hoppat på den trenden förrän nu. Läst bloggar har jag ju gjort, men inte insett att mitt liv kanske också skulle kunna passa att vara nedskrivet...
Vår policy här på bloggen är att vi inte kommer ha några bilder - det är jag som har bestämt det och jag hoppas att det inte blir en stor besvikelse för er där ute. Vi kanske ändrar på det sen eller något. Men om sanningen ska fram kan ingen av oss fota och mobilkameran är ju ingen stor hit direkt.
Hoppas att ni kommer få glädje av den här bloggen! Det kommer absolut jag, Mira och Vanessa iallafall!

Vanessa här!

Hej hej, Vanessa här! Mina bloggkamrater har tjatat på mig om den här presentationen, så här kommer den.
Jag heter vanessa, är 18 år och bor på östermalm i Stockholm. Jag har precis gått ut SAM-linjen med det hösta betygen =P Mmm, så jag har ju valmöjligheter på högskolor men jag vet inte var jag vill gå än. Mina betyg är viktiga för mig. För man vill ju inte jobba på ICA! Aja, jag måste gå nu, måste ju köpa ett par nya skor till ikväll. Men jag skriver färdigt detta sen.
/Vanessa

Mira här!

Mira: Jag h.a.t.a.r presentationer om sig själv.
Får mig med rys i kroppen tillbaka till skoltiden och man fått ännu en ny lärare.
Då var det alltid "Skriv en presentation om er själva" och jag svarade menhållkäftenjävlakuksugare.
Eller, inte riktigt. Jag satt mest tyst och glodde ut på årstiderna som passerade utanför fönstret.
Men okej, vi gör det här snabbt:
Jag kallas för Mira, jag är ingen hejare på att vara perfekt, men jag försöker ändå.
Jag är sjutton år, en ålder där livet verkligen borde vara perfekt och jag får väl säga att jag försöker göra det bästa av situationen. Många människor skulle nog kalla mig dum, i huvudet. Kanske för att jag skippat gymnasiet och flabbar bort det mesta? Antagligen. Jag brukar festa, hårt. Annars då? Tja, jobbar runt på olika caféer, för att tjäna ihop hyran till min lilla vrå på Söder.
Jag har det väl vad man skulle säga rätt bra ändå. Jag känner folk, jag skär mig inte i handlederna. Jag har inte någon ätstörning och än så länge har mitt hjärta aldrig gått itu. Helt.

Sam här!

Sam: 18 åring i Stockholm som för nuvarande inte studerar. Sam har ett arbete på posten och är bosatt i en etta i Stockholms södra sida. Sam är flirtig av sig och älskar att gå på klubb och dansa, om Sam får välja så flirtar han mest med killar. På waynes beställer Sam en latte och pratar om vilka kläder från Acne han skulle vilja ha och om vad som hände på festen igår. Trots att Sam inte ofta har pengar så njuter han av storstadslivet och vill inget hellre än att ha kul tillsammans med sina kompisar. I Sams iPod finns bara musik man dansar till, och Sam har bra koll på de nya svenska popartisterna och 80-tals musik.
När Sam kopplar av går han och fikar på Waynes eller lyssnar på sin LP-spelare. När Sam inte jobbar över på posten så tycker han även att det är kul att gå på konserter på små klubbar på söder eller bara hänga hemma hos den pojkvännen för tillfället. I Sams huvud finns bara komiker när det gäller film och han önskar ofta att han hade råd att gå på bio.


RSS 2.0